Partneri s NEBOSH-om

Zašto izabrati NEBOSH?

Sigurnost i zdravlje na radnom mjestu je od iznimne važnosti. Učinkoviti sustav štiti zaposlenike od ozljeda i gubitka života. Polaznici sa završenom IGC NEBOSH certifikatom znaju kako pomoći svom poslodavcu u uklanjanju neželjenih slučajeva koji mogu biti povezani s tužbama, sporovima, troškovima i gubitkom ugleda s aspekta zaštite i sigurnosti na radu.

Radnik koji posjeduje NEBOSH kvalifikaciju predan je u provođenju zdravlja i sigurnosti na radnom mjestu.

NEBOSH certifikat nezaobilazan je čimbenik i za dobivanje novih poslova, kao fizička ili pravna osoba.

NEBOSH vraća uloženi novac u edukaciji kroz primjenu novih vještina koje su iznimno bitne na globalnom nivou.

Mnoge velike međunarodne organizacije se odlučuju za NEBOSH certifikate kao ključne kvalifikacije za njihove voditeljske i upravljačke radne jedinice.

Izvrsno poznavanje principa upravljanja rizicima ključno je u radnim organizacijama.

 

NEBOSH (National Examination Board in Occupational Safety and Health) je nezavisno ispitno Vijeće sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koje provodi strukovne kvalifikacije u području zdravstva, sigurnosti i upravljanja u okolišu. NEBOSH nudi razne vrste kvalifikacija koje posjeduje više od 180000 ljudi diljem svijeta.

Godišnje u prosjeku završava 50000 kandidata u 40-ak zemalja svijeta.

NEBOSH kvalifikacije priznate su od relevantnih strukovnih organizacija kao što je Institution of Occupational Safety and Health (IOSH), International Institute of Risk & Safety Management (IIRSM) i Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA).

Jeste li ispunili svoje obveze koje propisuje ZAKON O ZAŠTITI NA RADU?